InputpleinAmersfoort

Beschrijving

Alle comfort voor jou

Welkom in The Aries, een nieuwbouwontwikkeling welke volledig is afgestemd op jouw comfort. De woningen, met diverse afmetingen, worden allen voorzien van een luxueuze afwerking.

Centraal tussen alles

Amersfoort ligt middenin Nederland. Met vrijwel in het midden van de stad, aan Inputplein 1, The Aries. Veel centraler wonen dan hier kan niet. En dat merk je: treinstation Amersfoort Schothorst ligt op loopafstand van jouw woning. Je vindt meerdere bushaltes om de hoek en bent na nog geen kilometer rijden bij knooppunt Hoevelaken en daarmee op snelweg A1 of A28. 

Ook voor je dagelijkse boodschappen zit je goed in The Aries. Op slechts een halve kilometer van het Inputplein liggen een supermarkt en winkels. En na een fietstochtje van vijf minuten ben je bij winkelcentrum Neptunusplein, dat onder meer een warenhuis en speciaalzaken omvat. Uitstekend bereikbaar, dicht bij alles: vanuit The Aries ben je overal zo.

Veelzijdige stad

Amersfoort biedt jou van alles wat. Neem alleen al het historische centrum, met z’n vele bezienswaardigheden en volop keus aan horeca en winkels. Ook cultureel is er in Amersfoort meer dan voldoende te beleven. Museum Flehite, kunsthal KAdE, het Mondriaanhuis: het is nog maar een greep uit het ruime aanbod.

The Aries ligt vlak naast het Waterwingebied. De lange groene strook telt vele routes waarlangs het goed wandelen is. En werp eens een blik op de omgeving van Amersfoort. De stad is omgeven door groen. Parken, tuinen en natuurgebieden: ze nodigen uit om ontdekt te worden. Waar breng jij straks jouw vrije tijd door?

+ Lees volledige beschrijving

Schrijf jezelf snel en ontvang als eerste informatie over de nieuwbouwontwikkeling The Aries.

Details

Adres Inputplein 1, 3821 AM Amersfoort
Huurprijs Divers
Soort woning Divers
Verdieping Begane grond
Oppervlakte Divers
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Nee
Balkon Nee
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf nader te bepalen
Bouwjaar 2020
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Onbekend