Amsterdam

Trinity toren C

Maak kennis met Trinity - toren C. Één van de 3 torens, waar mensen nog niet eens zo lang geleden naartoe kwamen om te werken Deze woontoren omvat 51 appartementen. Allemaal even luxe afgewerkt, met onder andere een hoogglans keuken met inbouwapparatuur. En allemaal voorzien van wit gespoten wanden en plafonds, een pvc vloer, een volledig betegelde badkamer en een berging.

Penthouse

De penthouses zijn studio's voorzien van grote raampartijen met veel lichtinval. Dit geeft de woning een enorm licht gevoel met daarbij een geweldig uitzicht. Hier woon je comfortabel én zuinig, mede dankzij HR++glas en een gasloos energiesysteem.

In de servicekosten is ook de aansluiting voor internet en TV opgenomen, dus hier hoef je zelf niets meer voor te regelen! Daarnaast geniet je straks van een mooi aangelegd terras bij Trinity waar je jouw medebewoners kunt ontmoeten.

Vind hier jouw plek

In Trinity woon je zoals jij dat wilt. De appartementen hebben een oppervlakte van 40 tot 96 m2 en sluiten daarmee aan bij jouw woonbehoeften. Waar je ook voor gaat, elk appartement heeft z’n eigen bijzondere kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan Franse balkons op de eerste en tweede verdiepingen. Aan een eigen buitenruimte voor sommige woningen op de begane grond. Of aan een sedumdak, dat net zo groen oogt als de gemeenschappelijke en gemeubileerde tuin naast de torens. Groen, licht en altijd op maat: hier is de keus aan jou.


Alles voor de beste tijd

Parkeren kun je als Trinity-bewoner in de garage onder de torens. Deze plaatsen zijn los van de woningen te huur. Met de snelwegen A2 en A9 om de hoek ben je zo op weg, wat ook geldt wanneer je reist met het openbaar vervoer. Metro- en treinstation Holendrecht ligt vlakbij, meerdere bushaltes zijn in de buurt.

In Amsterdam Zuidoost heb je al het gemak bij de hand. Een IKEA-concern, woonwinkels, een bouwmarkt: ze staan allemaal bij de Trinity-torens in de buurt. Voor de beste concerten en mooiste wedstrijden fiets je in nog geen tien minuten naar de AFAS Live, Ziggo Dome en Johan Cruijff Arena. En even snel ben je bij het groen van de Ouderkerkerplas en het Gaasperpark.


Amsterdam

0 - 0 van 0 resultaten