Hettenheuvelweg Amsterdam

Beschrijving

Wonen op een unieke plek in Amsterdam

Aan de Hettenheuvelweg 16 in Amsterdam zal een luxueuze nieuwbouwontwikkeling, genaamd Amstel One, gerealiseerd gaan worden.

Fietsend naar elk event!

Je vindt Amstel One in het zuidoosten van Amsterdam, in Bullewijk. Dat is dezelfde buurt als waar de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome en Heineken Music Hall staan. Terwijl veel bezoekers daar met de auto naartoe gaan en dan ook nog een parkeerplek moeten zoeken, ben jij op de fiets binnen 5 min bij ieder event.

Ook om te winkelen hoef je niet ver vanuit Amstel One. Villa ArenA en winkelcentrum Amsterdamse Poort liggen op slechts een kilometer van jouw appartement of studio, wat ook geldt voor trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA. Nóg dichter bij huis vind je meerdere busverbindingen en metrostation Amsterdam Bullewijk. En reis je met de auto, dan rijd je binnen een paar minuten op snelweg A9 of A2.

Stad van vele keuzes

Het centrum van Amsterdam is altijd een bezoek waard. Horeca, kunst en cultuur, omgeven door zoveel historie: het hart van onze hoofdstad is uniek in vele opzichten. Maar heb je even geen zin in de drukte, dan is de Ouderkerkerplas dichtbij. Het recreatiegebied ligt hemelsbreed op een halve kilometer van Amstel One, aan de andere kant van snelweg A2. Je kunt er wandelen, fietsen en luieren, maar ook zwemmen en duiken. Een ideale plek om het rumoer van de stad even achter je te laten.

Met zoveel in de buurt hoef je vanuit Amstel One nooit ver op pad. Je hebt simpelweg altijd wat te kiezen, ongeacht waar jij op dat moment het liefste voor gaat.

+ Lees volledige beschrijving

Schrijf jezelf snel in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de luxueuze nieuwbouwontwikkeling Amstel One!

Details

Adres Hettenheuvelweg 16, 1101 BM Amsterdam
Huurprijs Vanaf €700
Soort woning Appartement
Verdieping verdieping divers
Oppervlakte divers
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand huur
Beschikbaar vanaf Nader te bepalen
Bouwjaar 2020
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd