PietersbergwegAmsterdam

Beschrijving

Maak kennis met Trinity - toren A . Één van de 3 torens, waar mensen nog niet eens zo lang geleden naartoe kwamen om te werken. Hoe anders wordt dat nu. Na een ingrijpende renovatie omvat deze toren straks 51 huurappartementen. Allemaal even luxe afgewerkt, met onder andere een hoogglans keuken met inbouwapparatuur. En allemaal voorzien van wit gespoten wanden en plafonds, een pvc vloer, een volledig betegelde badkamer en een berging. 
Daarnaast geniet je van een mooi aangelegd terras bij Trinity waar je jouw medebewoners kunt ontmoeten.

De penthouses zijn voorzien van een grote raampartij met daarbij een geweldig uitzicht! Wat een lichte woning met een vrij gevoel!

Je vindt de Trinity-torens aan de Pietersbergweg in Amsterdam Zuidoost. Hier woon je comfortabel én zuinig, mede dankzij HR++glas en een gasloos energiesysteem. Tel daar de ledverlichting in de algemene ruimten bij op en je komt uit op een energie-index < 1,2 (label A). Daardoor blijft jouw energierekening laag, in welke toren je ook woont. 

 In de servicekosten is ook de aansluiting voor internet en TV opgenomen, dus hier hoef je zelf niets meer voor te regelen!

+ Lees volledige beschrijving

Vind hier jouw plek

In Trinity woon je zoals jij dat wilt. De appartementen hebben een oppervlakte van 40 tot 96 m2 en sluiten daarmee aan bij jouw woonbehoeften. Wil je later toch groter of kleiner wonen? Als huurder kun je altijd inpandig verhuizen. Bijvoorbeeld van een tweekamerappartement naar een driekamerappartement. Of juist andersom.

Waar je ook voor gaat, elk appartement heeft z’n eigen bijzondere kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan Franse balkons op de eerste en tweede verdiepingen. Aan een eigen buitenruimte voor sommige woningen op de begane grond. Of aan een sedumdak, dat net zo groen oogt als de gemeenschappelijke en gemeubileerde tuin naast de torens. Groen, licht en altijd op maat: hier is de keus aan jou.

Alles voor de beste tijd

Parkeren kun je als Trinity-bewoner in de garage onder de torens. Deze plaatsen zijn los van de woningen te huur. Met de snelwegen A2 en A9 om de hoek ben je zo op weg, wat ook geldt wanneer je reist met het openbaar vervoer. Metro- en treinstation Holendrecht ligt vlakbij, meerdere bushaltes zijn in de buurt.

In Amsterdam Zuidoost heb je al het gemak bij de hand. Een IKEA-concern, woonwinkels, een bouwmarkt: ze staan allemaal bij de Trinity-torens in de buurt. Voor de beste concerten en mooiste wedstrijden fiets je in nog geen tien minuten naar de AFAS Live, Ziggo Dome en Johan Cruijff Arena. En even snel ben je bij het groen van de Ouderkerkerplas en het Gaasperpark.

Details

Adres Pietersbergweg 1 - t/m 47, 1105 BM Amsterdam
Huurprijs €1300,-
Soort woning Penthouse
Verdieping verdieping 8
Oppervlakte 54 m²
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 0
Berging Ja, intern
Balkon Nee
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 april 2021
Parkeerplaats €125 (afname niet verplicht)
Servicekosten €97,50
Bouwjaar 2020
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd