Singravenlaan Arnhem

Beschrijving

De Studio

De zelfstandige studio van 29m² is gelegen op de 1e verdieping van het complex. De woning is voorzien van een licht grijze PVC-vloer en wit spuitwerk op de wanden, wat zorgt voor een volledige en strakke afwerking. Ook beschik je over een compleet ingerichte keuken. De badkamer is voorzien van een luxe inloopdouche, een toilet en wastafelmeubel. De woning beschikt tevens over een interne berging.

Op de begane grond is een wasruimte gesitueerd waar alle bewoners tegen een kleine vergoeding gebruik kunnen maken van de wasmachines en drogers.

Let op! Appartementencomplex De Graaf betreft een studentencomplex bij het aanmaken van een woondossier vragen wij om een bewijs van inschrijving van de opleiding.

+ Lees volledige beschrijving

Maak kennis met De Graaf

Appartementencomplex De graaf is een modern ingericht complex met daarin 72 zelfstandige studio's. Huur jij er een, dan woon je in een pand dat van alle gemakken is voorzien. Ingericht naar de wooneisen van nu, duurzaam en voorzien van een groot gezamenlijk dakterras waar je heerlijk kunt genieten na een dag hard studeren.

Alles bij de hand

De Graaf staat langs het Lange Water, dichtbij winkelcentrum Presikhaaf. De hogeschool Arnhem en Nijmegen ligt op nog geen 5 minuten lopen van het complex. Als bewoner van De Graaf heb je alles bij de hand. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Arnhem. En heb je een keer geen zin om te fietsen? Dan is het maar een klein stukje lopen naar een bushalte of naar het treinstation Arnhem Presikhaaf.

Disclaimer

Aan de website van iResidence wordt uiterste zorg besteed om een zo compleet, correct en actueel mogelijk aanbod aan informatie te geven. Wij streven ernaar de website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Onze website is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en iResidence neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

Details

Adres Singravenlaan 40, 6825 BH Arnhem
Huurprijs €599,59
Soort woning Studio
Verdieping verdieping 1
Oppervlakte 27 m²
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 0
Berging Ja, intern
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 november 2021
Servicekosten €96
Bouwjaar 2016
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd