Ijssellaan Arnhem

Beschrijving

Het Appartement

Het appartement van 46m² is gelegen op de 1e verdieping. De woning is voorzien van een licht grijze PVC-vloer en wit spuitwerk op de wanden, wat zorgt voor een volledige en strakke afwerking. Ook beschik je over een compleet ingerichte keuken en badkamer en zijn er voldoende aansluitingen voor elektra. 

+ Lees volledige beschrijving

Jouw plek in hartje stad

Je wilt een plek voor jezelf. Op een locatie waar jij je snel thuis voelt, met alles binnen handbereik. Scholen, openbaar vervoer en winkels. Cultuur en natuur. Die plek vind je in De Gravin in Arnhem. In jouw appartement, in het hart van de stad.

Appartementencomplex De Gravin staat middenin Arnhem, met al het gemak van de stad bij de hand. Denk aan bushaltes voor de deur. Aan treinstation Arnhem Presikhaaf op loopafstand. Ook met de auto ben je snel op weg: na één kilometer ben je al op rondweg N325 of snelweg A12.

Bovendien vind je aan de IJssellaan volop groen. De Gravin staat tegenover park Presikhaaf, waar het op het gras langs de vijvers goed toeven is. Wandel je daarna nog wat verder, dan loop je zo de campus van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen op. Fijn toch, alles zo dicht in de buurt?

Details

Adres Ijssellaan 160, 6826 DX Arnhem
Huurprijs €673,-
Soort woning Appartement
Verdieping verdieping 1
Oppervlakte 46 m²
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 1
Berging Nee
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 april 2020
Servicekosten €55
Bouwjaar 2016
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd