IJssellaanArnhem

Beschrijving

Het Appartement

Het ruime appartement van 83m² is gelegen op de vierde verdieping. De woning is voorzien van een licht grijze PVC-vloer en wit spuitwerk op de wanden, wat zorgt voor een volledige en strakke afwerking. Ook beschik je over een compleet ingerichte keuken, badkamer, separaat toilet en twee slaapkamers. De interne berging is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en condensdroger.

De woning beschikt tevens over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage van het appartementencomplex. Als bewoner kun je gebruik maken van het privé terras aan de voorzijde van het complex.

+ Lees volledige beschrijving

Jouw plek in hartje stad

Je wilt een plek voor jezelf. Op een locatie waar jij je snel thuis voelt, met alles binnen handbereik. Scholen, openbaar vervoer en winkels. Cultuur en natuur. Die plek vind je in De Gravin in Arnhem. In jouw appartement, in het hart van de stad.

Appartementencomplex De Gravin staat middenin Arnhem, met al het gemak van de stad bij de hand. Denk aan bushaltes voor de deur. Aan treinstation Arnhem Presikhaaf op loopafstand. Ook met de auto ben je snel op weg: na één kilometer ben je al op rondweg N325 of snelweg A12.

Bovendien vind je aan de IJssellaan volop groen. De Gravin staat tegenover park Presikhaaf, waar het op het gras langs de vijvers goed toeven is. Wandel je daarna nog wat verder, dan loop je zo de campus van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen op. Fijn toch, alles zo dicht in de buurt?

Details

Adres IJssellaan 270, 6826 DX Arnhem
Huurprijs €937,50
Soort woning Driekamerappartement
Verdieping verdieping 4
Oppervlakte 83 m²
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Berging Ja, intern
Balkon Nee
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 september 2019
Parkeerplaats €37,50 (verplichte afname)
Servicekosten €55
Bouwjaar 2016
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd