BunnikBunnik | Living

Beschrijving

Bunnik Living | Binnenkort te huur 
 
Binnenkort starten wij met de verhuur van studio's en appartementen in Bunnik. Ben jij op zoek naar een woning in Utrecht e.o. en wil je graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je nu snel in en wie weet ben jij straks een van de gelukkige nieuwe bewoners!

De woningen zijn voorzien van een PVC vloer, een witte moderne keuken, fijn spuitwerk op de wanden, een badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Er zijn parkeerplaatsen te huur op het afgesloten parkeerterrein en er is vrij toegang tot het gezamenlijk buitenterrein op de begane grond. Bunnik Living heeft een oppervlakte van 18 of 36 m². Er zullen één en tweekamerappartementen beschikbaar komen. 

 

Bereikbaarheid

Bunnik Living is gelegen aan de Regulierenring nr. 4 en 22 te Bunnik. Een ideale uitvalsbasis voor waarheen jij maar wilt.

  • Fiets: met 10 minuten fietsen arriveer je op de Utrechtse Uithof met Universiteiten en Hogeschool Utrecht;
  • OV: op loopafstand ligt het NS station Bunnik waarmee je binnen 10 minuten met de trein naar Utrecht centrum en NS Station Utrecht Centraal reist;
  • Auto: Pal naast The Loft ligt de A-12, die jou in no-time op de A-2, A-12, A-27 of A-28 brengt richting Amsterdam, Amersfoort, Utrecht of Rotterdam.

 

Voorzieningen

Voor de dagelijkse boodschappen heb je helemaal geen auto of openbaar vervoer nodig. Op enkele minuten fietsafstand van Bunnik Living vind je het centrum van Bunnik met diverse horeca, winkels en supermarkten.

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte - Binnenkort meer informatie!

+ Lees volledige beschrijving
Disclaimer

Aan de website van iResidence wordt uiterste zorg besteed om een zo compleet, correct en actueel mogelijk aanbod aan informatie te geven. Wij streven ernaar de website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Onze website is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en iResidence neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

Details

Adres Bunnik 12, Onbekend Bunnik | Living
Huurprijs Divers
Soort woning één of tweekamerappartement
Verdieping Begane grond
Oppervlakte 18 of 36 m2
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Nee
Balkon Nee
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Bouwjaar 2021
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd