RoerCapelle a/d IJssel

Beschrijving

The Aquarius

Aan Roer 296 in Capelle aan den IJssel vind je The Aquarius. Een modern pand dat tot voor kort dienst deed als kantoor, maar in 2018 getransformeerd is naar 42 luxe studio's en appartementen. 

De appartementen worden stuk voor stuk voorzien van een strakke afwerking. Wie weet, ben jij binnenkort één van de bewoners?

Elke woning heeft een badkamer met inloopdouche, keuken met inbouwapparatuur. Relaxen doe je thuis óf op het gedeelde en gemeubileerde dakterras. En je energierekening? Daar heb je nauwelijks omkijken naar. The Aquarius is met energie-index < 1,2 erg duurzaam.

+ Lees volledige beschrijving

Duik de rust in

De naam zegt het al: The Aquarius staat aan het water. En dat in een plaats die omgeven wordt door vijvers, beekjes en rivieren. In Capelle aan den IJssel is het water overal, wat ook geldt voor bomen en bos. Capelle werd in 2016 niet voor niets uitgeroepen tot groenste stad van Nederland.

Bezoek vanuit The Aquarius natuurgebied Hitland of stadspark Schollebos. Of ga iets naar het noorden, richting het Hoge Bergse Bos en de Zevenhuizerplas. Rust, ruimte en natuur vind je in Capelle aan den IJssel overal. Na een dag hard werken of studeren ben je hier snel weer op adem.

Veelzijdig Capelle a/d IJssel

Capelle aan den IJssel biedt jou heel wat. Historie, bijvoorbeeld. En monumenten zoals het dief- en duifhuisje, dat geldt als het kleinste museum van Nederland. Voor theater en film ga je naar het Isala Theater, in het centrum van Capelle. En door het hele jaar heen geniet je van evenementen zoals theater- en foodfestival SMAACK. In Capelle vind jij genoeg.

Alles dichtbij

The Aquarius staat vlak bij snelweg A20. Met de auto ben je dus zo op weg, richting Rotterdam of Gouda. Ook met het openbaar vervoer ga je snel richting jouw plaats van bestemming. Tram, bus en metro brengen je overal. Of je neemt de trein, vanaf station Rotterdam Alexander.

Na vijf minuten fietsen ben je vanaf The Aquarius bij winkelpromenade Hesseplaats in Rotterdam-Oost. De dagelijkse boodschappen, tal van kledingwinkels: het aanbod is er ruim. Zoals dat ook geldt voor Woonmall Alexandrium en Alexandrium Shopping Center. Vanuit The Aquarius heb je alles bij de hand.

 

Details

Adres Roer 296, 2908 MC Capelle a/d IJssel
Huurprijs Vanaf €906,25
Soort woning 2 kamer appartement
Verdieping Begane grond en verdieping 1 en 2 en 3
Oppervlakte 63 m²
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand huur
Beschikbaar vanaf 01 mei 2021
Parkeerplaats €35,88 (verplichte afname)
Servicekosten €62,50
Bouwjaar 2018
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Onbekend