RoerCapelle a/d IJssel

Beschrijving

De Studio

De studio, gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde van het complex, is voorzien van een complete badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet, een keuken met diverse inbouwapparatuur en vloerafwerking. De woning beschikt tevens over een externe berging met daarin de aansluiting voor de wasmachine.

Je hebt de beschikking over een parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein en toegang tot het gezamenlijk dakterras op de 1e verdieping.

+ Lees volledige beschrijving

Duik de rust in

De naam zegt het al: The Aquarius staat aan het water. En dat in een plaats die omgeven wordt door vijvers, beekjes en rivieren. In Capelle aan den IJssel is het water overal, wat ook geldt voor bomen en bos. Capelle werd in 2016 niet voor niets uitgeroepen tot groenste stad van Nederland.

Bezoek vanuit The Aquarius natuurgebied Hitland of stadspark Schollebos. Of ga iets naar het noorden, richting het Hoge Bergse Bos en de Zevenhuizerplas. Rust, ruimte en natuur vind je in Capelle aan den IJssel overal. Na een dag hard werken of studeren ben je hier snel weer op adem.

Veelzijdig Capelle a/d IJssel

Capelle aan den IJssel biedt jou heel wat. Historie, bijvoorbeeld. En monumenten zoals het dief- en duifhuisje, dat geldt als het kleinste museum van Nederland. Voor theater en film ga je naar het Isala Theater, in het centrum van Capelle. En door het hele jaar heen geniet je van evenementen zoals theater- en foodfestival SMAACK. In Capelle vind jij genoeg.

Alles dichtbij

The Aquarius staat vlak bij snelweg A20. Met de auto ben je dus zo op weg, richting Rotterdam of Gouda. Ook met het openbaar vervoer ga je snel richting jouw plaats van bestemming. Tram, bus en metro brengen je overal. Of je neemt de trein, vanaf station Rotterdam Alexander.

Na vijf minuten fietsen ben je vanaf The Aquarius bij winkelpromenade Hesseplaats in Rotterdam-Oost. De dagelijkse boodschappen, tal van kledingwinkels: het aanbod is er ruim. Zoals dat ook geldt voor Woonmall Alexandrium en Alexandrium Shopping Center. Vanuit The Aquarius heb je alles bij de hand.

Disclaimer

Aan de website van iResidence wordt uiterste zorg besteed om een zo compleet, correct en actueel mogelijk aanbod aan informatie te geven. Wij streven ernaar de website zo eenvoudig mogelijk en gebruiksvriendelijk te houden. Onze website is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en iResidence neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

Details

Adres Roer 316, 2908 MC Capelle a/d IJssel
Huurprijs €815,-
Soort woning Studio
Verdieping verdieping 1
Oppervlakte 49 m²
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 0
Berging Ja, extern
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand huur
Beschikbaar vanaf 01 oktober 2021
Parkeerplaats €40 (verplichte afname)
Servicekosten €69
Bouwjaar 2018
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd