Burgemeester de RaadtsingelDordrecht

Beschrijving

De studio

De studio, welke gelegen is op de eerste verdieping aan de voorzijde in het bijgebouw van het appartementencomplex, is voorzien van een lichte PVC vloer, een witte hoogglans keuken met diverse inbouwapparatuur en de aansluiting voor de wasmachine, fijn spuitwerk op de wanden, een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.  

Via de doorloopbrug kun je van het bijgebouw naar het hoofdgebouw komen, waar je de lift naar de zevende verdieping kunt nemen. Daar biedt het dakterras een prachtig uitzicht over Dordrecht. 

+ Lees volledige beschrijving

Het Tomadohuis

Loop het treinstation van Dordrecht uit en je staat vrijwel direct voor het Tomadohuis. Een opvallend pand, als kubus die rust op twee kolommen. Het Tomadohuis staat op de gemeentelijke monumentenlijst en stamt uit 1962, met Huig Aart Maaskant als architect. Opdrachtgever was Tomado, dat huishoudelijke artikelen maakte.

Hier, in hartje Dordrecht, voel jij je al snel op je plek. Vanuit het Tomadohuis wandel je na zo’n 300 meter zo het oude centrum in. Op weg naar het Dordrechts Museum, bijvoorbeeld. Of richting het Energiehuis, waar cultuur en creativiteit op unieke wijze samenkomen. Ook vind je in het centrum van Dordrecht een uitgebreid winkelgebied en veel cafés en restaurants.

Als bewoner van het Tomadohuis heb je alles bij de hand. Eenvoudig parkeren, een appartement dat van alle gemakken is voorzien en uitgaan en cultuur snuiven om de hoek. Dordrecht en het Tomadohuis hebben jou heel wat te bieden. Ervaar het zelf!

Details

Adres Burgemeester de Raadtsingel 73 - E, 3311 JW Dordrecht
Huurprijs €578,38
Soort woning studio
Verdieping verdieping 1
Oppervlakte 27 m²
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 0
Berging Nee
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 juni 2020
Servicekosten €53
Bouwjaar 2016
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd