Stationsweg Dordrecht

Beschrijving

Het Penthouse

In het prachtige monumentale pand het Tomadohuis komt per 1 januari 2019 een penthouse vrij. Dit is jouw kans om te wonen in een van onze mooiste complexen en te genieten van een weids uitzicht over Dordrecht en omstreken vanaf jouw privé terras.

De woning, welke gelegen is op de 7e verdieping aan de voorzijde van het complex, is voorzien van een licht grijze PVC vloer, een witte hoogglans keuken met diverse inbouwapparatuur, fijn spuitwerk op de wanden, een slaapkamer, een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, aansluiting voor wasmachine en condensdroger en een separaat toilet. De woning beschikt zowel over een interne als externe berging en een parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. 

 

+ Lees volledige beschrijving

Het Tomadohuis

Loop het treinstation van Dordrecht uit en je staat vrijwel direct voor het Tomadohuis. Een opvallend pand, als kubus die rust op twee kolommen. Het Tomadohuis staat op de gemeentelijke monumentenlijst en stamt uit 1962, met Huig Aart Maaskant als architect. Opdrachtgever was Tomado, dat huishoudelijke artikelen maakte.

Hier, in hartje Dordrecht, voel jij je al snel op je plek. Vanuit het Tomadohuis wandel je na zo’n 300 meter zo het oude centrum in. Op weg naar het Dordrechts Museum, bijvoorbeeld. Of richting het Energiehuis, waar cultuur en creativiteit op unieke wijze samenkomen. Ook vind je in het centrum van Dordrecht een uitgebreid winkelgebied en veel cafés en restaurants.

Als bewoner van het Tomadohuis heb je alles bij de hand. Eenvoudig parkeren, een appartement dat van alle gemakken is voorzien en uitgaan en cultuur snuiven om de hoek. Dordrecht en het Tomadohuis hebben jou heel wat te bieden, ervaar het zelf!

Details

Adres Stationsweg 102, 3311 JW Dordrecht
Huurprijs €1295,-
Soort woning Penthouse
Verdieping verdieping 7
Oppervlakte 74 m²
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja, intern en extern
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 januari 2019
Parkeerplaats €42,50 (verplichte afname)
Servicekosten €60
Bouwjaar 2016
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd