Stationsweg Dordrecht

Beschrijving

De Loft

De hoekwoning, welke gelegen is op de 6e verdieping aan de voorzijde van het complex, is voorzien van een licht grijze PVC vloer, een witte hoogglans keuken met diverse inbouwapparatuur, fijn spuitwerk op de wanden, een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, aansluiting voor wasmachine en condensdroger en een separaat toilet. De woning beschikt zowel over een interne als externe berging en een parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. 

Vanaf het dakterras, welke gelegen is op de 7e verdieping, heeft u een prachtig uitzicht over Dordrecht en omstreken.

+ Lees volledige beschrijving

Het Tomadohuis

Loop het treinstation van Dordrecht uit en je staat vrijwel direct voor het Tomadohuis. Een opvallend pand, als kubus die rust op twee kolommen. Het Tomadohuis staat op de gemeentelijke monumentenlijst en stamt uit 1962, met Huig Aart Maaskant als architect. Opdrachtgever was Tomado, dat huishoudelijke artikelen maakte.

Hier, in hartje Dordrecht, voel jij je al snel op je plek. Vanuit het Tomadohuis wandel je na zo’n 300 meter zo het oude centrum in. Op weg naar het Dordrechts Museum, bijvoorbeeld. Of richting het Energiehuis, waar cultuur en creativiteit op unieke wijze samenkomen. Ook vind je in het centrum van Dordrecht een uitgebreid winkelgebied en veel cafés en restaurants.

Als bewoner van het Tomadohuis heb je alles bij de hand. Eenvoudig parkeren, een appartement dat van alle gemakken is voorzien en uitgaan en cultuur snuiven om de hoek. Dordrecht en het Tomadohuis hebben jou heel wat te bieden, ervaar het zelf!

Details

Adres Stationsweg 90, 3311 JW Dordrecht
Huurprijs €850,-
Soort woning Loft
Verdieping verdieping 6
Oppervlakte 64 m²
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 augustus 2021 (in overleg)
Parkeerplaats €43,56 (verplichte afname)
Servicekosten €53,00
Bouwjaar 2016
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Onbekend