Surinameweg Haarlem

Beschrijving

Wonen én werken in De Keizer

In de atelierwoningen van De Keizer heb jij een luxe afgewerkte woning met een strakke afwerking, een keuken met verschillende inbouwapparatuur en een makkelijk te onderhouden PVC-vloer. Daarnaast heb je aan de woning jouw eigen werkruimte en kun je makkelijk de deur dichttrekken om werk en privé gescheiden te houden. 

Bijkletsen op het dakterras met vrienden en andere bewoners, gezellig onder elkaar. Maar ook genieten van de rust wanneer je thuis bent. In De Keizer krijg je het zoals jij dat wilt. 

De 111 appartementen van De Keizer hebben allemaal energie-index < 1,2. Je betaalt dus nooit te veel voor energie. Bovendien voldoen de woningen dankzij verschillende groottes altijd aan jouw woonbehoefte. Wil je later groter of kleiner wonen en in De Keizer blijven? Grote kans dat je voor je verhuizing alleen maar naar een andere etage of een paar appartementen verderop hoeft.

+ Lees volledige beschrijving

Gemak, waar je ook gaat

De Keizer staat aan de Surinameweg 11, midden in stadsdeel Schalkwijk in Haarlem. Je woont op een kwartiertje fietsen van het centraal station en op één minuut fietsen van het volledig overdekte winkelcentrum Schalkwijk, waar je meer dan honderd winkels vindt. Bushaltes zijn er in alle richtingen waar je maar gaat en altijd op slechts een paar minuten lopen.

Vanuit De Keizer ben je zo in het historische hart van Haarlem. Amsterdam en Schiphol liggen praktisch om de hoek. Bovendien ben je met de auto binnen de kortste keren op ringweg N232 en daarmee binnen een paar minuten op snelweg A9. Weer thuis parkeer je de auto op het eigen terrein. Zulk gemak, met alles binnen handbereik: dát is waar wonen in De Keizer voor staat.

Beleef het allemaal

Eeuwenoude panden, musea, evenementen, uitgaan, winkelen: Haarlem heeft het allemaal. Shop je suf in de Gouden Straatjes, wandel door de hofjes en laat je in het Teylers of Frans Hals museum verrassen door oude en hedendaagse kunst. Na afloop geniet je na in één van de vele cafés, zoals die van de Jopenkerk.

Ook buiten het historische centrum van Haarlem pak je altijd jouw moment. Voor je het weet loop je na een korte fietstocht door de duinen richting zee. Nog dichter bij huis vormen plekken als de Meerwijkplas, Molenplas en het Engelandpark samen een groene strook. Bedoeld om er heerlijk te wandelen en jezelf op te laden voor het volgende prachtevent, zoals Haarlem Culinair of Haarlem Jazz & More.

Details

Adres Surinameweg 018, 2035 VA Haarlem
Huurprijs €1014,-
Soort woning Atelierwoning
Verdieping Begane grond
Oppervlakte totale oppervlakte van woon- en werkruimte samen is 70m²
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 september 2020
Parkeerplaats €50 (verplichte afname)
Servicekosten €62,50
Bouwjaar 2019
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd