Wethouder van Eschstraat Oss

Beschrijving

Welkom bij ons wooncomplex De Vorst. De Vorst telt 74 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen.

In de Vorst zullen ook verschillende studio's gerealiseerd worden. Dit betekent dat je 1 ruimte hebt met daarin je woon- en slaapgedeelte. De oppervlaktes variëren tussen de 30 en 56m² en hebben een kale huurprijs vanaf €565,00. 

Mocht je 23 jaar of ouder zijn, heb je wellicht nog recht op huurtoeslag. Kijk hiervoor op de website van de belastingdienst en maak een proefberekening!

Bij De Vorst heb je een gezamenlijk terras waar je jouw medebewoners ontmoet of waar je met je bezoek kunt bijkletsen. Ook is er op het terrein aan de achterzijde van het pand een parkeerterrein en een fietsenstalling. 

Comfortabel wonen op een centrale locatie in Oss dus.

 

 

 


-            Alhoewel de planning van de verbouwwerkzaamheden met zorg gecalculeerd zijn, kan het voorkomen dat een geplande opleverdatum verandert. Wij proberen nieuwe huurders hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen indien dit het geval is.  

Disclaimer

Aan de website van iResidence wordt uiterste zorg besteed om een zo compleet, correct en actueel mogelijk aanbod aan informatie te geven. Wij streven ernaar de website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Onze website is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en iResidence neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

+ Lees volledige beschrijving

Comfortabel in Oss

Woon jij straks in De Vorst, dan woon je op een comfortabele plek in het hart van de stad. Je vindt alle faciliteiten dichtbij, of het nu gaat om cultuur, winkelen of uitgaan. Het openbaar vervoer ligt om de hoek en in jouw appartement heb je de ruimte en kom je tot rust. Wonen in De Vorst: daar kun je maar moeilijk omheen!

In het centrum van Oss staat het voormalige hoofdkantoor van Organon. Gewerkt wordt er niet meer. In plaats daarvan is het pand aan de Wethouder van Eschstraat nu bedoeld om in te wonen, in een appartementencomplex dat jou van alle gemakken voorziet. Welkom in Oss, welkom in De Vorst!

Stad en groen ineen

Oss kan bogen op een rijk industrieel verleden. Maar vergis je niet: vanuit De Vorst ben je zo in een groen buitengebied. Aan de zuidrand van de stad liggen uitgestrekte bossen. En ga je naar het noorden, dan is het niet ver richting de oevers van de Maas. Met historische plaatsjes als Megen en Ravenstein op de achtergrond is het er goed toeven.

De Vorst heeft een eigen parkeerterrein. Je hebt je auto dus altijd in de buurt. Maar ook met het openbaar vervoer kun je vanuit De Vorst alle kanten uit. Het centraal station van Oss ligt op zo’n 250 meter afstand, net over het spoor. Ook de bussen vertrekken vanaf het centraal station, zodat je snel op weg bent naar jouw bestemming in de regio.

Oss is een veelzijdige, middelgrote stad. Je vindt er alles dichtbij. Of het nu gaat om uitgaan, lekker eten of cultuur. Museum Jan Cunen ligt op twee minuten lopen vanaf De Vorst. En na nog zo’n wandelingetje sta je midden in het centrum van de stad. 
Voor een avond vol goede muziek ga je in Oss naar De Groene Engel. Voor theater ga je naar De Lievekamp. En houd je van goed tafelen, dan vind je in het centrum volop mogelijkheden. Wat uiteraard ook geldt voor cafés en winkels. Tel dat alles bij elkaar op, en je vindt in Oss altijd wat je zoekt.

Oplevering van deze appartementen staat gepland in december 2018. Wilt u als een van de eerste een keuze hebben in welk appartement wilt huren? Ben er dan snel bij en schrijf u in! 

Details

Adres Wethouder van Eschstraat 1, 5342AV Oss
Huurprijs €565,-
Soort woning Studio
Verdieping verdieping 0,1,2,3
Oppervlakte 30 m²
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 0
Berging Ja
Balkon Nee
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 29 maart 2019
Parkeerplaats €15 (verplichte afname)
Servicekosten €62,50
Bouwjaar 2019
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd