Wethouder van Eschstraat Oss

Beschrijving

Welkom bij ons wooncomplex De Vorst te Oss. De Vorst telt 74 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen en op de bovenste verdieping zijn enkele driekamerappartementen gerealiseerd. 

Deze woningen beschikken over een eigen terras, maar daarnaast is het ook mogelijk om van het gezamenlijk terras gebruik te maken.
Ook heb je een parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein met daarbij een fietsenstalling. Comfortabel wonen op een centrale locatie in Oss dus.

De woningen zijn afgewerkt met een licht grijze PVC-vloer, een badkamer met inloopdouche, een witte hoogglans keuken met de nodige inbouwapparatuur en de wanden zijn tex-klaar.

  

 

+ Lees volledige beschrijving

Comfortabel in Oss

Woon jij straks in De Vorst, dan woon je op een comfortabele plek in het hart van de stad. Je vindt alle faciliteiten dichtbij, of het nu gaat om cultuur, winkelen of uitgaan. Het openbaar vervoer ligt om de hoek en in jouw appartement heb je de ruimte en kom je tot rust. Wonen in De Vorst: daar kun je maar moeilijk omheen!

In het centrum van Oss staat het voormalige hoofdkantoor van Organon. Gewerkt wordt er niet meer. In plaats daarvan is het pand aan de Wethouder van Eschstraat nu bedoeld om in te wonen, in een appartementencomplex dat jou van alle gemakken voorziet. Welkom in Oss, welkom in De Vorst!

Stad en groen ineen

Oss kan bogen op een rijk industrieel verleden. Maar vergis je niet: vanuit De Vorst ben je zo in een groen buitengebied. Aan de zuidrand van de stad liggen uitgestrekte bossen. En ga je naar het noorden, dan is het niet ver richting de oevers van de Maas. Met historische plaatsjes als Megen en Ravenstein op de achtergrond is het er goed toeven.

De Vorst heeft een eigen parkeerterrein. Je hebt je auto dus altijd in de buurt. Maar ook met het openbaar vervoer kun je vanuit De Vorst alle kanten uit. Het centraal station van Oss ligt op zo’n 250 meter afstand, net over het spoor. Ook de bussen vertrekken vanaf het centraal station, zodat je snel op weg bent naar jouw bestemming in de regio.

Oss is een veelzijdige, middelgrote stad. Je vindt er alles dichtbij. Of het nu gaat om uitgaan, lekker eten of cultuur. Museum Jan Cunen ligt op twee minuten lopen vanaf De Vorst. En na nog zo’n wandelingetje sta je midden in het centrum van de stad. 
Voor een avond vol goede muziek ga je in Oss naar De Groene Engel. Voor theater ga je naar De Lievekamp. En houd je van goed tafelen, dan vind je in het centrum volop mogelijkheden. Wat uiteraard ook geldt voor cafés en winkels. Tel dat alles bij elkaar op, en je vindt in Oss altijd wat je zoekt.

 

Details

Adres Wethouder van Eschstraat 13 - G, 5342 AV Oss
Huurprijs €965,-
Soort woning Driekamerappartement
Verdieping verdieping 3
Oppervlakte 68 m²
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Berging Ja, interne berging
Balkon Ja
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand huur
Beschikbaar vanaf 01 augustus 2021
Parkeerplaats €15,77 (verplichte afname)
Servicekosten €62,50
Bouwjaar 2019
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd