WagenhoekOudenbosch

Beschrijving

Wagenhoek appartementen | Binnenkort te huur! 

De ruime appartementen bij Winkelcentrum Wagenhoek, gelegen op de eerste verdieping, zijn voorzien van een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging waar bewoners hun fiets overdekt kunnen stallen.

Er zijn verschillende type woningen, zowel studio appartementen, twee- als driekamerappartementen en hebben een oppervlakte van tussen de 54 en 83 m2. De appartementen zijn naar verwachting beschikbaar vanaf begin 2022.

 

 

 

+ Lees volledige beschrijving

Levendig Centrum Wagenhoek 

Woon jij straks boven Winkelcentrum Wagenhoek, dan woon je op een mooie moderne plek in het hart van Oudenbosch. Je vindt alle faciliteiten dichtbij, of het nu gaat om cultuur, winkelen of Leisure. Het openbaar vervoer ligt om de hoek en in jouw appartement heb je de ruimte en kom je tot rust. Wonen in Oudenbosch: alles binnen handbereik!

In het centrum van Oudenbosch is het winkelcentrum Wagenhoek gesitueerd. De Bristol verhuist naar de begane grond waardoor er op de eerste verdieping ruimte ontstaat voor 17 prachtige appartementen die jou van alle gemakken voorziet. Welkom in Oudenbosch, welkom in Wagenhoek!

Winkels en cultuur

Het centrum van Oudenbosch is een mooie mix van oude historische panden en nieuwbouw. Er zijn veel winkels te vinden waardoor alle voorzieningen in de nabijheid zijn gelegen. Oudenbosch is een plaats met een ‘stadse vibe’ waar iedere cultuurliefhebber warm van wordt. De geschiedenis van Oudenbosch is anders dan dat van de meeste West-Brabantse plaatsten. Bijzondere kerken, koepels, voormalige internaten gecombineerd met een haventje, musea en gezellige horeca gelegenheden. Kortom: Een ideale woonplaats.

Je bent zo op weg

De 17 nieuwe appartementen zijn gelegen boven het winkelcentrum Wagenhoek. Een ideale uitvalsbasis voor waarheen jij maar wilt. Oudenbosch ligt namelijk pal naast de A17 en A58 waardoor je binnen 20 minuten in Breda of binnen 12 minuten in Roosendaal bent.

Overigens, voor je dagelijkse boodschappen heb je helemaal geen auto of openbaar vervoer nodig. Op loopafstand van vind je diverse winkels en een supermarkt.

Ben je geïnteresseerd en wil je in aanmerking komen voor een appartement? Schrijf je dan nu alvast in en word als eerste op de hoogte gebracht!

Disclaimer

Aan de website van iResidence wordt uiterste zorg besteed om een zo compleet, correct en actueel mogelijk aanbod aan informatie te geven. Wij streven ernaar de website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Onze website is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en iResidence neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

 

Details

Adres Wagenhoek 11, 4731 JA Oudenbosch
Huurprijs Divers
Soort woning Diverse appartementen
Verdieping verdieping 1
Oppervlakte Divers
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja
Balkon Nee
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf Begin 2022
Bouwjaar 2021
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd