BrouwerijstraatRosmalen | Brouwerijstraat

Beschrijving

Comfortabel wonen

Zie jij jezelf al wonen in een van de zes appartementen aan de Brouwerijstraat?

Dit zijn woningen waarin het jou als huurder aan niets ontbreekt. Denk bijvoorbeeld aan een eigentijdse keuken met inbouwapparatuur, een complete badkamer en wanden die voorzien zijn van spuitwerk. Wel zo comfortabel dus, je kunt er zo in!

Deze twee appartementen aan de Brouwerijstraat bevinden zich op de begane grond. Ze tellen elk twee kamers waarvan een slaapkamer en hebben allemaal een eigen berging. Ook bieden ze je energie-index < 1,2. Dat maakt ze duurzaam. En zorgt ervoor dat jouw energierekening laag blijft.

De woning is voorzien van een parkeerplaats en de kosten hiervan zitten inbegrepen bij de kale huurprijs.

Neem gauw een kijkje op de plattegrond! Ben je geïnteresseerd en wil je in aanmerking komen voor dit appartement? Maak dan nu een woondossier aan!

+ Lees volledige beschrijving

Rust en (fijn) rumoer

 De Brouwerijstraat ligt aan de rand van het centrum van Rosmalen. Je kunt vanuit jouw woning de winkels al zien en bent zo bij de supermarkt of in een van de cafeetjes, brasserieën of restaurants. Bovendien is het vanuit jouw woning nog geen vijf minuutjes fietsen naar het treinstation. Je bent snel op weg naar bijvoorbeeld 's-Hertogenbosch, zoals je ook met de auto al binnen een paar minuten op snelweg A59 bent.

Vooruit, Rosmalen is niet de grootste plaats met een altijd even druk centrum. Toch is juist dát wel zo aantrekkelijk: voor je dagelijkse gemak heb je alles in de buurt. En de drukte van de stad? Die zoek je wel op wanneer je daar zin in hebt. Rust en prettig rumoer, het beste van beide werelden: het komt samen wanneer jij straks jouw appartement in Rosmalen huurt.

 

Doe wat je wilt

Je kent Rosmalen vast wel van het jaarlijkse ATP-tennistoernooi, op de grasbanen van Autotron. Toch biedt Rosmalen nog meer. De plaats heeft een gezellig en overzichtelijk centrum. Uitstekende verbindingen. Ook is historisch ’s-Hertogenbosch dicht in de buurt. En wat dacht je van al die prachtige natuurgebieden?

Vanuit Rosmalen ben je snel in de groene gebieden rondom ‘s-Hertogenbosch. Of ga een stukje naar het oosten, voor een prachtige wandeling over de Hooge Heide of Nulandse Heide. Cultuur, evenementen en groen: in en rondom Rosmalen is er voor jou genoeg te doen.

Details

Adres Brouwerijstraat 2, 5241 CS Rosmalen | Brouwerijstraat
Huurprijs €899,-
Soort woning Appartement
Verdieping Begane grond
Oppervlakte 56 m²
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja, Alle appartementen zijn voorzien van een eigen berging.
Balkon Nee
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 december 2020
Servicekosten €50
Bouwjaar 2020
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Kaal