Prinsenlaan Rotterdam

Beschrijving

Het appartement 

Dit 2 kamer appartement ligt gelegen op de 2e verdieping, heeft 1 aparte slaapkamer en een woonoppervlakte van 49m². De woning is voorzien van een PVC-vloer en wit spuitwerk op de wanden, wat zorgt voor een volledige en strakke afwerking. Ook ben je voorzien van een compleet ingerichte keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer met wastafelmeubel en douche. Tevens beschikt dit appartement over een aparte toilet. Er zijn voldoende aansluitingen voor elektra. En tot slot heeft dit appartement ook een externe berging.

Bij het appartement behoort een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en op de bovenste verdieping van het complex kunt u gebruik maken van een gezamenlijk dakterras.

+ Lees volledige beschrijving

Het beste van beide werelden in Rotterdam

Maak kennis met Prinsenland. Een wijk in Rotterdam, dicht bij het centrum van de stad en voorzien van alle gemak. Zéker als toekomstig bewoner van De Prins. Lopend ben je zo bij winkelcentrum Lage Land en metrostation Prinsenlaan. En pak je de fiets, dan ben je binnen de kortste keren bij winkelcentrum Prinsenland en woonmall Alexandrium.

Wonen in De Prins: alles bij de hand

Prinsenland is populair. Ook jij kunt er binnenkort wonen, in een van onze appartementen aan de Prinsenlaan. Word jij een van de bewoners van De Prins, dan kun je gebruikmaken van een eigen parkeerplaats. En relaxen op het grote en gemeubileerde dakterras. 

Jij en de stad

De Prins staat vlak bij de snelwegen A16 en A20. Je bent met de auto dus zo op weg. Fietsend ben je vanaf De Prins binnen 5 minuten op de Erasmus Universiteit en Hogeschool Rotterdam. Wat ook geldt voor de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Wandelen, surfen of even languit uitrusten op het gras: het kan er allemaal.

Wonen in De Prins biedt jou het beste van beide werelden. Natuur en rust zijn nooit ver weg, het centrum van Rotterdam is altijd dichtbij. Hier in de stad voel jij je binnen de kortste keren thuis.

 

Disclaimer

Aan de website van iResidence wordt uiterste zorg besteed om een zo compleet, correct en actueel mogelijk aanbod aan informatie te geven. Wij streven ernaar de website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Onze website is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en iResidence neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

Details

Adres Prinsenlaan 739, 3067 TZ Rotterdam
Huurprijs €849,-
Soort woning 2kamer appartement
Verdieping verdieping 3
Oppervlakte 51 m²
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja, extern
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand huur
Beschikbaar vanaf In overleg
Parkeerplaats €41,00 (verplichte afname)
Servicekosten €60,00
Bouwjaar 2016
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd