Prinsenlaan Rotterdam

Beschrijving

Het appartement 

Het appartement is gelegen aan de achterzijde van het pand, op de 4e verdieping van het appartementencomplex.

De woning is voorzien van een lichte PVC vloer, een witte hoogglans keuken met diverse inbouwapparatuur en de aansluiting voor de wasmachine, een badkamer met inloopdouche en een wastafel met wastafelmeubel, een separaat toilet en een externe berging.

Bij het appartement behoort een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en op de bovenste verdieping van het complex kunt u gebruik maken van een gezamenlijk dakterras.

+ Lees volledige beschrijving

Het beste van beide werelden in Rotterdam

Maak kennis met Prinsenland. Een wijk in Rotterdam, dicht bij het centrum van de stad en voorzien van alle gemak. Zéker als toekomstig bewoner van De Prins. Lopend ben je zo bij winkelcentrum Lage Land en metrostation Prinsenlaan. En pak je de fiets, dan ben je binnen de kortste keren bij winkelcentrum Prinsenland en woonmall Alexandrium.

Wonen in De Prins: alles bij de hand

Prinsenland is populair. Ook jij kunt er binnenkort wonen, in een van onze appartementen aan de Prinsenlaan. Word jij een van de bewoners van De Prins, dan kun je gebruikmaken van een eigen parkeerplaats. En relaxen op het grote en gemeubileerde dakterras. 

Jij en de stad

De Prins staat vlak bij de snelwegen A16 en A20. Je bent met de auto dus zo op weg. Fietsend ben je vanaf De Prins binnen 5 minuten op de Erasmus Universiteit en Hogeschool Rotterdam. Wat ook geldt voor de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Wandelen, surfen of even languit uitrusten op het gras: het kan er allemaal.

Wonen in De Prins biedt jou het beste van beide werelden. Natuur en rust zijn nooit ver weg, het centrum van Rotterdam is altijd dichtbij. Hier in de stad voel jij je binnen de kortste keren thuis.

Details

Adres Prinsenlaan 765, 3067 TZ Rotterdam
Huurprijs €835,-
Soort woning Tweekamerappartement
Verdieping verdieping 4
Oppervlakte 51 m²
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 november 2021
Parkeerplaats €41 (verplichte afname)
Servicekosten €60
Bouwjaar 2016
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd