HoofdwegRotterdam

Beschrijving

Het appartement

Het appartement van ruim 40m2, is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het complex.

De woning is voorzien van een compleet ingerichte witte hoogglans keuken met diverse inbouwapparatuur, een lichte vloer, fijn spuitwerk op de muren, een badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, een separaat toilet en een slaapkamer. 

Tevens heb je de beschikking over een interne berging met daarin een aansluiting voor de wasmachine en condensdroger. Bij het appartement behoort 1 parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein en op de 3e verdieping kun je gebruik maken van het gezamenlijke gemeubileerde dakterras.

+ Lees volledige beschrijving

Het beste van beide werelden in Rotterdam

Maak kennis met Prinsenland. Een wijk in Rotterdam, dicht bij het centrum van de stad en voorzien van alle gemak. Zéker als toekomstig bewoner van De Prins. Lopend ben je zo bij winkelcentrum Lage Land en metrostation Prinsenlaan. En pak je de fiets, dan ben je binnen de kortste keren bij winkelcentrum Prinsenland en woonmall Alexandrium.

Wonen in De Prins: alles bij de hand

Prinsenland is populair. Ook jij kunt er binnenkort wonen, in een van onze appartementen aan de Prinsenlaan. Word jij een van de bewoners van De Prins, dan kun je gebruikmaken van een eigen parkeerplaats. En relaxen op het grote en gemeubileerde dakterras. 

Jij en de stad

De Prins staat vlak bij de snelwegen A16 en A20. Je bent met de auto dus zo op weg. Fietsend ben je vanaf De Prins binnen 5 minuten op de Erasmus Universiteit en Hogeschool Rotterdam. Wat ook geldt voor de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Wandelen, surfen of even languit uitrusten op het gras: het kan er allemaal.

Wonen in De Prins biedt jou het beste van beide werelden. Natuur en rust zijn nooit ver weg, het centrum van Rotterdam is altijd dichtbij. Hier in de stad voel jij je binnen de kortste keren thuis.

Details

Adres Hoofdweg 204 - D, 3067 GJ Rotterdam
Huurprijs €694,52
Soort woning Tweekamerappartement
Verdieping Begane grond
Oppervlakte 40 m²
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja, intern
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 september 2019
Parkeerplaats €45 (verplichte afname)
Servicekosten €62,50
Bouwjaar 2017
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd