's-Hertogenbosch

Dit appartement ligt in hartje 's-Hertogenbosch. De woning heeft een oppervlakte van 71m2. De kamers zijn gesitueerd aan de zijkant en geven een uitzicht op zijstraat en kruising van de marktstraat, enkele ramen geven een prachtig uitzicht over de Markt. Je beschikt over een modern ingerichte keuken met diverse inbouw apparatuur, fijn spuitwerk op de wanden en een badkamer met douchecabine, wastafel en spiegel.

Wonen in een van de leukste straten van de binnenstad van Den Bosch!

Het appartement ligt in het hartje centrum met letterlijk alle voorzieningen die de binnenstad biedt om de hoek. Den Bosch is een stad boordevol monumenten, maar het is ook de stad design en hippe winkels. De stad van grootse evenementen en van doorzakken in een knus kroegje. Van bruisend carnaval op straat tot rust en natuur in de Bossche Broek.

Wie de Bossche binnenstad binnenstapt, waant zich in een historisch decor. Middeleeuwse gevelpandjes, smalle straatjes en schitterende monumenten. Je vindt het allemaal in de Brabantse hoofdstad. In dat historisch decor kun je heerlijk winkelen, wonen en verblijven. Den Bosch is een Bourgondische, gastvrije stad. Op elke hoek van de straat vind je wel een culinair restaurant of knus café waar je gastvrij wordt ontvangen. Geniet van een rondvaart op de unieke Binnendieze, maar laat je ook verrassen door de vele mooie plekjes aan de waterkant.

Kortom: Wonen in de binnenstad van Den Bosch op een toplocatie!


's-Hertogenbosch

1 - 1 van 1 resultaten

's-Hertogenbosch | Marktstraat

's-Hertogenbosch

  • appartement
  • 71m² oppervlakte
  • 1 slaapkamer(s)
vanaf€ 1299,-