Kooikersweg's-Hertogenbosch

Beschrijving

Het appartement

Het ruime appartement van 72 is gelegen op de 4e verdieping aan de voorzijde van het complex.

De woning beschikt over twee slaapkamers, een compleet ingerichte witte hoogglans keuken met diverse inbouwapparatuur, een lichte vloer, badkamer met douche, dubbele wastafel en een separaat toilet.

Tevens heb je de beschikking over een interne berging met daarin een aansluiting voor de wasmachine en condensdroger. Bij het appartement behoort 1 parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein en toegang tot het privé dakterras op de 5e verdieping.

+ Lees volledige beschrijving

Beleef het beste van 's-Hertogenbosch

Dompel je onder in alles wat ’s-Hertogenbosch je te bieden heeft. Geniet van de historische binnenstad, trek eropuit in de groene gebieden rondom de stad. Doe waar je zin in hebt en beleef het Bourgondische leven. In ’s-Hertogenbosch kom je tijd tekort.

Dicht bij alles!

Vanuit het centrum gezien staat de Hertogh aan het begin van de Kooikersweg. Je bent dus zo in de binnenstad. Het treinstation is op loopafstand, de bus stopt voor de deur. En heb je de auto nodig, dan staat die op je te wachten op het eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het pand. Je bent zo op weg. Om te winkelen hoef je overigens niet eens per se naar de binnenstad. Halverwege de Kooikersweg ligt de Helftheuvelpassage. Supermarkten, kledingzaken, eetgelegenheden: je vindt ze er allemaal. En zoek je wat meer rust, dan loop je zo het tegenovergelegen park in. Ga mee naar de rand van ’s-Hertogenbosch. Naar de Kooikersweg, op loopafstand van het centrum. Hier laat je de hectiek van de binnenstad achter je. Hier kom je tot rust en geniet je van de ruimte. Hier zou jij binnenkort kunnen wonen, in een van de studio’s of appartementen van de Hertogh.

 

Details

Adres Kooikersweg 3 - N, 5223 KE 's-Hertogenbosch
Huurprijs €965,-
Soort woning 3 kamer appartement
Verdieping verdieping 2
Oppervlakte 72 m²
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Berging Ja, intern
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand huur
Beschikbaar vanaf 01 juli 2018
Servicekosten €50
Bouwjaar 2013
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Onbekend