Heuvelring Tilburg

Beschrijving

Luxueuze appartementen en studio's te huur in het centrum van Tilburg

 

Een sushitent als buren, oversteken om op het terras te zitten en veel meer: ​​straks kun je als eerste huurder in deze nieuwe woningen huren op de Heuvel. De 37 appartementen en studio's van The Bank bevinden zich aan de Heuvelring 88, in de toren waar ook de ABN op de begane grond gevestigd is. 

De appartementen en studio's van The Bank zijn allemaal gestoffeerd. Elke woning heeft een badkamer met inloopdouche en een keuken met inbouwapparatuur. Tevens zijn de woningen voorzien van interne berging. Het pand is energiezuinig gebouwd met energielabel A. Je kan dus uitgaan van een lage energierekening.

 

 

 

+ Lees volledige beschrijving

Je woont er middenin

Op de hoek van de Heuvelring en de Spoorlaan in Tilburg staat een markant gebouw. Iedere Tilburger kent het; dit is de locatie van een bekende bank. Maar ook: dit is het pand aan het kruispunt middenin de stad. Met het winkelgebied en de horeca van de Heuvel en de Korte Heuvel om de hoek en het openbaar vervoer voor de deur.

Woon jij straks in The Bank, dan doe je dat in hartje Tilburg. Je bent lopend ook overal in een mum van tijd. De supermarkt, de bioscoop, of bijvoorbeeld poppodium 013: werkelijk alles bevindt zich op loopafstand. Net als die ijssalon, recht tegenover jullie gebouw. Geloof ons: nóg lekkerder ijs vind je in Tilburg bijna nergens.

 Tilburg biedt jou alles

Jouw appartement, midden in de stad. Steek bij jou voor de deur van de Spoorlaan over, loop onder het spoorviaduct door en je staat aan het begin van de bruisende Spoorzone. Dit is de plek van festivals en evenementen, hier bruist het zo vaak. Zoals het dat overigens ook doet aan de andere kant van het centrum, bij de cafés en restaurants in de Piushaven.

Ga je voor groen? Fiets vijf minuten richting het oosten en je bent in natuurgebied Moerenburg. Dicht bij The Bank bevindt zich ook het gloednieuwe en uitgestrekte Spoorpark. En ga je voor écht ongerepte natuur? Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen ligt op een kwartiertje rijden van de stad. Daar, in de bossen en op de zandvlaktes, haal jij je hart op. 

Let op! Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de plattegrond 

 

 

 

  

 

Details

Adres Heuvelring 88, 5038 CL Tilburg
Huurprijs €835,-
Soort woning Appartement
Verdieping verdieping 2
Oppervlakte 55 m²
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja
Balkon Nee
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 juni 2021
Parkeerplaats €90 (verplichte afname)
Servicekosten €62,50
Bouwjaar 2020
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd