Heuvelring Tilburg

Beschrijving

Altijd al in een penthouse willen wonen?

 

In dit penthouse kun je genieten van extra luxe. Je hebt meer ruimte en een panoramisch uitzicht van Tilburg. Het penthouse bevindt zich op de Heuvelring 88 midden in het centrum van Tilburg. Tevens is de woning gestoffeerd en is voorzien van een badkamer met inloopdouche. Aanschaffen van keukenapparaten is niet nodig. De keuken is niet alleen strak afgewerkt, het is ook voorzien van  inbouwapparatuur. Met energie-index van 1,2  kun je uitgaan van een lage energierekening.

Verdieping

Type woning

Oppervlakte 

kale huurprijs

Servicekosten

7e + 8e 

Penthouse 3 kamers

93

€ 1445,00

€ 62,50

7e + 8e + 9e  

Penthouse 3 kamers

94

€ 1500,00

€ 62,50

* Er is ook een mogelijkheid om de woning gemeubileerd te huren. Mocht je hierin interesse hebben, vernemen wij dat graag.

+ Lees volledige beschrijving

Je woont er middenin

Op de hoek van de Heuvelring en de Spoorlaan in Tilburg staat een markant gebouw. Iedere Tilburger kent het; dit is de locatie van een bekende bank. Maar ook: dit is het pand aan het kruispunt middenin de stad. Met het winkelgebied en de horeca van de Heuvel en de Korte Heuvel om de hoek en het openbaar vervoer voor de deur.

Woon jij straks in The Bank, dan doe je dat in hartje Tilburg. Je bent lopend ook overal in een mum van tijd. De supermarkt, de bioscoop, of bijvoorbeeld poppodium 013: werkelijk alles bevindt zich op loopafstand. Net als die ijssalon, recht tegenover jullie gebouw. Geloof ons: nóg lekkerder ijs vind je in Tilburg bijna nergens.

 Tilburg biedt jou alles

Jouw appartement, midden in de stad. Steek bij jou voor de deur van de Spoorlaan over, loop onder het spoorviaduct door en je staat aan het begin van de bruisende Spoorzone. Dit is de plek van festivals en evenementen, hier bruist het zo vaak. Zoals het dat overigens ook doet aan de andere kant van het centrum, bij de cafés en restaurants in de Piushaven.

Ga je voor groen? Fiets vijf minuten richting het oosten en je bent in natuurgebied Moerenburg. Dicht bij The Bankbevindt zich ook het gloednieuwe en uitgestrekte Spoorpark. En ga je voor écht ongerepte natuur? Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen ligt op een kwartiertje rijden van de stad. Daar, in de bossen en op de zandvlaktes, haal jij je hart op. 

 

 

Details

Adres Heuvelring 88, 5038 CL Tilburg
Huurprijs €1445,-
Soort woning Penthouse
Verdieping verdieping 7
Oppervlakte 93
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Berging Ja
Balkon Ja
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 juli 2021
Parkeerplaats €180 (verplichte afname)
Servicekosten €62,50
Bouwjaar 2020
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd