MarktveldVught

Beschrijving

Het centrum van Vught heeft er sinds mei 2019 een bijzondere woning bij. Een luxe appartement, gelegen op de eerste verdieping van een pand aan het Marktveld. Hier, in hartje Vught, word misschien jij de huurder van deze woning van zo’n 75m2 . Je beschikt er over een keuken met inbouwapparatuur. Over een complete badkamer met dubbele wastafel en ‘n inloopdouche. Ook heeft het appartement een separaat toilet, twee slaapkamers en een interne berging met aansluiting voor een wasmachine en condensdroger. De woning is gestoffeerd en heeft naast een balkon ook een dakterras van 51 m2

Bent u geïnteresseerd en wilt u in aanmerking komen voor dit appartement? Maak dan nu uw woondossier aan!

 

+ Lees volledige beschrijving

Alles om de hoek

Aan het Marktveld heb je alles bij de hand. Je woont op loopafstand van talloze winkels, de supermarkt ligt om de hoek. Ook vind je alleen al in jouw eigen straat meerdere terrasjes en restaurants. En dat naast de vele horecagelegenheden in de straten rondom jouw appartement. Voor cabaret, een concert of ‘n film wandel je vanaf het Marktveld in een paar minuten naar Theater de Speeldoos. En met net zo’n kort eindje ben je zo in Park Reeburg, waar je omgeven door groen geniet van de fraaie omgeving.

Dicht bij ov en snelwegen

Vught ligt tussen de snelwegen A2 en A65. Daardoor ben je met de auto snel op weg naar jouw plaats van bestemming. Rijd je even binnendoor, dan ben je zo in ’s-Hertogenbosch. Al bereik je die stad net zo makkelijk met de fiets. Of met de trein, vanaf treinstation Vught dat zich op pakweg ’n halve kilometer van jouw woning bevindt.

Brabant op z’n best

Vught is omgeven door groen. Nationaal Landschap Het Groene Hart begint hier, als start voor talloze fiets- en wandeltochten door een uniek landschap. En wat dacht je van recreatieplas De IJzeren Man? Bij mooi weer is het hier op het langste strand van Brabant goed toeven. In Vught is het simpelweg goed wonen. Het kan niet anders of je hebt er een geweldige tijd, met werkelijk alles in de buurt.

 

Details

Adres Marktveld 39, 5261 EA Vught
Huurprijs €1550,-
Soort woning Driekamerappartement
Verdieping verdieping 1
Oppervlakte 75 m²
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Berging Ja, Intern
Balkon Ja
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand huur
Beschikbaar vanaf 01 maart 2021
Servicekosten €62,50
Bouwjaar 2018
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd