Marktveld Vught

Beschrijving

Op zoek naar een ruim appartement met alles bij de hand? In Vught komt in mei 2019 dit ruime appartement vrij. Gelegen aan het Marktveld, in het centrum van het dorp. Het appartement omvat zo’n 76m2, bevindt zich op de tweede verdieping van een luxe afgewerkt pand en biedt volop comfort. Zo heeft de woning een keuken met inbouwapparatuur, complete badkamer met dubbele wastafel en een inloopdouche. Ook omvat het appartement een separaat toilet, twee slaapkamers en een interne berging met aansluiting voor ‘n wasmachine en condensdroger. De woning is gestoffeerd en heeft een balkon.

Bent u geïnteresseerd en wilt u in aanmerking komen voor dit appartement? Maak dan nu uw woondossier aan!

+ Lees volledige beschrijving

Alles om de hoek

Aan het Marktveld heb je alles bij de hand. Je woont op loopafstand van talloze winkels, de supermarkt ligt om de hoek. Ook vind je alleen al in jouw eigen straat meerdere terrasjes en restaurants. En dat naast de vele horecagelegenheden in de straten rondom jouw appartement. Voor cabaret, een concert of ‘n film wandel je vanaf het Marktveld in een paar minuten naar Theater de Speeldoos. En met net zo’n kort eindje ben je zo in Park Reeburg, waar je omgeven door groen geniet van de fraaie omgeving.

Dicht bij ov en snelwegen

Vught ligt tussen de snelwegen A2 en A65. Daardoor ben je met de auto snel op weg naar jouw plaats van bestemming. Rijd je even binnendoor, dan ben je zo in ’s-Hertogenbosch. Al bereik je die stad net zo makkelijk met de fiets. Of met de trein, vanaf treinstation Vught dat zich op pakweg ’n halve kilometer van jouw woning bevindt.

Brabant op z’n best

Vught is omgeven door groen. Nationaal Landschap Het Groene Hart begint hier, als start voor talloze fiets- en wandeltochten door een uniek landschap. En wat dacht je van recreatieplas De IJzeren Man? Bij mooi weer is het hier op het langste strand van Brabant goed toeven. In Vught is het simpelweg goed wonen. Het kan niet anders of je hebt er een geweldige tijd, met werkelijk alles in de buurt.

Details

Adres Marktveld 39 - A, 5261 EA Vught
Huurprijs €1350,-
Soort woning Appartement
Verdieping verdieping 2
Oppervlakte 76 m²
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Berging Ja, intern
Balkon Ja
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 mei 2019
Servicekosten €62,50
Bouwjaar 2018
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd