BredewaterZoetermeer

Beschrijving

Het appartement

De woning is gelegen op de derde verdieping. De woning is voorzien van spuitwerk op de wanden en een licht grijze PVC-vloer, wat zorgt voor een volledige en strakke afwerking. Ook beschik je over een compleet ingerichte keuken en badkamer, een slaapkamer, een separaat toilet en een interne berging.

Tevens heb je als bewoner toegang tot het privé dakterras op de 4e verdieping van het complex.

+ Lees volledige beschrijving

Veelzijdig Zoetermeer

Je staat volop in het leven en pakt van alles graag wat mee. De Baron biedt jou daarvoor de ideale plek! In het centrum van Zoetermeer vind je volop mogelijkheden om je onder te dompelen in kunst, cultuur en uitgaan. Wat verder naar het noorden beland je in recreatiegebied Noord Aa. Of je leeft je uit in SnowWorld, één van Europa’s grootste indoor skibanen. Jouw vrije tijd optimaal besteed: ook dát is Zoetermeer.

Onbezorgd wonen

Huur je een appartement in De Baron, dan kun je uitgaan van een woning waarin het jou aan niets ontbreekt. Het gebouw heeft energie-index <1,2, zodat je flink bespaart op je energieverbruik. Je woning is volledig en strak afgewerkt en heeft voldoende aansluitingen voor elektra. Ook beschik je over een compleet ingerichte keuken en badkamer.

Naast De Baron ligt jouw eigen parkeerplek. Met in de omgeving volop parkeergelegenheid waarvan je bezoekers gratis gebruikmaken. Zoek even later samen een mooie plek op het gedeelde dakterras of ga de stad in. De Baron staat voor comfortabel wonen in Zoetermeer. In het hart van de stad, met alles bij de hand.

Genoeg te kiezen

Stel je eens voor: een woning met werkelijk alles binnen handbereik. Openbaar vervoer op een steenworp afstand, een winkelcentrum en uitgaansgelegenheden op vijf minuutjes lopen en de snelweg om de hoek. En wat dacht je van - nóg dichter bij huis – een gedeeld dakterras.

Volop in het leven

Liefhebber van winkelen, een filmpje pakken of het theater? Je haalt je hart op in Zoetermeer. Op nog geen kilometer van De Baron vind je Stadshart Zoetermeer: een modern en uitgebreid winkelcentrum met ernaast bioscoop Utopolis en Stadstheater Zoetermeer. Bezoek een voorstelling, leun achterover en relax. Er is keuze genoeg!

Ga je graag eens wat verder op pad, dan ben je zo vertrokken. De oprit naar snelweg A12 ligt op nog geen kilometer van De Baron. Binnen dezelfde straal vind je haltes voor bus, tram en trein. Wil je richting Rotterdam, Den Haag of Utrecht? Vanaf stations Zoetermeer en Centrum West ben je er binnen de kortste keren.

Details

Adres Bredewater 19 - M, 2715 CA Zoetermeer
Huurprijs €755,-
Soort woning Tweekamerappartement
Verdieping verdieping 3
Oppervlakte 49 m²
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja, intern
Balkon Nee
Dakterras Ja
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 november 2021
Parkeerplaats €26,27 (verplichte afname)
Servicekosten €50
Bouwjaar 2016
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd