Kadelaan Zoetermeer

Beschrijving

Het Appartement

De woning is gelegen op de 3e verdieping van het pand.

Het appartement is voorzien van een PVC-vloer met eikenmotief en designgordijnen wat zorgt voor een volledige en strakke afwerking. Ook beschik je over een compleet ingerichte keuken met o.a. een inbouwkoelkast, oven en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, toilet, douche en een aansluiting voor wasmachine en condensdroger. Tevens beschikt de woning over een eigen balkon en berging.

Note: Bij deze woning is een eigen parkeerplaats inbegrepen op het afgesloten parkeerterrein

+ Lees volledige beschrijving

RandstadRail bijna voor de deur

Appartementencomplex Dock bevindt zich aan de Kadelaan in Zoetermeer. Dat is dicht bij het groene hart van de Randstad en bovendien op een paar minuten fietsen van de Zoetermeerse Plas in recreatiegebied Noord Aa. De RandstadRail stopt op zo’n driehonderd meter van het complex, ook vind je binnen dezelfde afstand meerdere busstations. Kortom, vanuit Dock bereik je snel jouw plaats van bestemming.

Winkels en wegen in de buurt

Huur je een woning in Dock, dan zijn winkels en supermarkten altijd in de buurt. Een minuutje fietsen en je bent in winkelcentrum De Leyens, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Met het openbaar vervoer ben je snel in het centrum van de stad. En ga je met de auto op weg? Dan rijd je binnen de kortste keren op de N206 richting Leiden. Ook de snelwegen A4 en A12 zijn dichtbij, waardoor je snel in onder andere Den Haag en Delft bent.


Water, groen en plezier

Zoetermeer ligt in het hart van de Randstad. En toch, groen en rust zijn nooit ver weg. Zoetermeer wordt omgeven door parken, water en recreatiegebieden. Wat betekent dat je al bij de eerste zonnestralen je hart ophaalt in de buitenlucht. Maar heb je daar geen zin in? Of is het slecht weer? Bezoek dan SnowWorld, dat bekend staat als één van Europa’s grootste indoorskibanen. Ook kun je naar Stadshart Zoetermeer, waar je in een modern uitgaansgebied onder meer bioscoop Utopolis en Stadstheater Zoetermeer vindt. Je zult zien: voor een goede tijd hoef je Zoetermeer niet uit.

Disclaimer

Aan de website van iResidence wordt uiterste zorg besteed om een zo compleet, correct en actueel mogelijk aanbod aan informatie te geven. Wij streven ernaar de website zo eenvoudig mogelijk en gebruiksvriendelijk te houden. Onze website is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en iResidence neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

Details

Adres Kadelaan 16 - F, 2725 BL Zoetermeer
Huurprijs €770,-
Soort woning Tweekamerappartement
Verdieping verdieping 3
Oppervlakte 45 m²
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja, extern
Balkon Ja
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf 01 november 2020
Parkeerplaats €25 (verplichte afname)
Servicekosten €50
Bouwjaar 2019
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd