Kadelaan Zoetermeer

Beschrijving

Kadelaan te Zoetermeer

Stel je eens voor: jouw eigen appartement in Zoetermeer. In het hart van de Randstad, dichtbij alles. Dock biedt je die kans, met appartementen van 41 tot 56 m2. Het complex staat aan de Kadelaan in Zoetermeer en zal van een kantoorgebouw getransformeerd worden naar een modern wooncomplex met 59 luxueus gestoffeerde appartementen. Zo beschikt iedere woning over een keuken met een inbouwkoelkast, oven en vaatwasser. Tevens is iedere badkamer voorzien van een hoogglans wit, modern badmeubel en wordt het hoge afwerkingsniveau onderstreept door de strakke wandafwerking, designgordijnen en de modern eikenmotief PVC-vloeren. Huur je in Dock, dan heb je een eigen terras of balkon. En parkeren? De meeste woningen worden verhuurd met een eigen parkeerplaats!

RandstadRail bijna voor de deur

Appartementencomplex Dock bevindt zich aan de Kadelaan in Zoetermeer. Dat is dicht bij het groene hart van de Randstad en bovendien op een paar minuten fietsen van de Zoetermeerse Plas in recreatiegebied Noord Aa. De RandstadRail stopt op zo’n driehonderd meter van het complex, ook vind je binnen dezelfde afstand meerdere busstations. Kortom, vanuit Dock bereik je snel jouw plaats van bestemming.

Winkels en wegen in de buurt

Huur je een woning in Dock, dan zijn winkels en supermarkten altijd in de buurt. Een minuutje fietsen en je bent in winkelcentrum De Leyens, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Met het openbaar vervoer ben je snel in het centrum van de stad. En ga je met de auto op weg? Dan rijd je binnen de kortste keren op de N206 richting Leiden. Ook de snelwegen A4 en A12 zijn dichtbij, waardoor je snel in onder andere Den Haag en Delft bent.


Water, groen en plezier

Zoetermeer ligt in het hart van de Randstad. En toch, groen en rust zijn nooit ver weg. Zoetermeer wordt omgeven door parken, water en recreatiegebieden. Wat betekent dat je al bij de eerste zonnestralen je hart ophaalt in de buitenlucht. Maar heb je daar geen zin in? Of is het slecht weer? Bezoek dan SnowWorld, dat bekend staat als één van Europa’s grootste indoorskibanen. Ook kun je naar Stadshart Zoetermeer, waar je in een modern uitgaansgebied onder meer bioscoop Utopolis en Stadstheater Zoetermeer vindt. Je zult zien: voor een goede tijd hoef je Zoetermeer niet uit.

+ Lees volledige beschrijving

Schrijf jezelf snel en ontvang als eerste informatie als wij gaan starten met de verhuur!

Details

Adres Kadelaan 6, 2725 BL Zoetermeer
Huurprijs Divers
Soort woning Appartement
Verdieping verdieping 0,1,2,3,4
Oppervlakte Divers
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Berging Ja, extern
Balkon Ja
Dakterras Nee
Minimale huurperiode 12 maanden
Borg 1 maand kale huur
Beschikbaar vanaf Medio 3e week juni 2019
Bouwjaar 2019
Energie-Index <1,2
Gemeubileerd Gestoffeerd