Nieuws

Transformatie De Keizer gestart!

Inmiddels zijn de sloopwerkzaamheden in volle gang en zal dit voormalig kantoorpand getransformeerd worden naar 111 schitterende instapklare appartementen.

Verhuur The Aquarius gestart!

Vanochtend zijn alle woningen van The Aquarius te Capelle aan den IJssel online gekomen en kun je je inschrijven voor deze woningen!

Start verhuur The Aquarius - Capelle a/d IJssel

iResidence start per 1 februari met de verhuur van The Aquarius - Capelle a/d IJssel waar 42 luxe afgewerkte en betaalbare huurappartementen en studio's vanaf 32m² gerealiseerd zullen worden. Heb je interesse? Neem dan snel contact met ons op!

De Keizer in Haarlem reeds 50% verhuurd

Meer dan 50% van alle appartementen in de Keizer is verhuurd. Ben jij ook nog geïnteresseerd in een huurappartement in De Keizer? Schrijf jezelf snel in en wie weet ben je straks een van de bewoners van deze luxe huurappartementen!

Inschrijving Taurus Hoofddorp gestart

iResidence is gestart met de inschrijvingen voor de nieuwbouwontwikkeling Taurus in Hoofddorp - 273 huurappartementen. Ga naar www.taurushoofddorp.com en schrijf je direct in! Wonen in Taurus is een urban lifestyle met directe uitkijk op een groene omgeving. Turn key studios met hoogwaardige afwerking