Nieuws

The Aquarius volledig verhuurd

Alle 42 woningen in The Aquarius zijn in verhuurd! Ben jij alsnog op zoek naar een huurwoning in Capelle a/d IJssel? In The Scorpio zijn nog diverse luxe afgewerkte huurwoningen beschikbaar! Maak nu een woondossier aan, en wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe huurder.

Nieuw! Appartementencomplex The Scorpio

iResidence start binnenkort met de verhuur van The Scorpio te Capelle a/d IJssel, waar 76 luxe afgewerkte en betaalbare appartementen en studio's vanaf 35m² tot 70m² gerealiseerd zullen worden. Heb je interesse? Schrijf jezelf nu in en ontvang als eerste informatie over start verhuur!

Voortgang transformatie The Aquarius

Inmiddels is het volledige pand gestript en kan de transformatie van kantoor naar wonen van start gaan! In The Aquarius worden 42 instapklare woningen gerealiseerd.

Transformatie De Keizer gestart!

Inmiddels zijn de sloopwerkzaamheden in volle gang en zal dit voormalig kantoorpand getransformeerd worden naar 111 schitterende instapklare appartementen.

Verhuur The Aquarius gestart!

Vanochtend zijn alle woningen van The Aquarius te Capelle aan den IJssel online gekomen en kun je je inschrijven voor deze woningen!