Nieuws

Bunnik Living binnenkort te huur

        

Binnenkort starten wij met de verhuur van Bunnik Wonen. Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan hier in met vermelding van 'Interesse Bunnik Wonen' in het onderwerp. Wie weet ben straks één van de gelukkige nieuwe bewoners!

 

De appartementen

De appartementen zijn voorzien van een PVC vloer, een witte moderne keuken, fijn spuitwerk op de wanden, een badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Er zijn woningen te huur op de begane grond en er is vrij toegang tot het gezamenlijk terrein op de begane grond. Er zijn verschillende type woningen, zowel studio appartementen als tweekamerappartementen en hebben een oppervlakte van tussen de 18 en 36 m2.

 

   

 

bereikbaarheid

Bunnik Wonen is gelegen aan de Regulierenring nr. 4 en 22 te Bunnik. Voor de dagelijkse boodschappen heb je helemaal geen auto of openbaar vervoer nodig. Op enkele minuten fietsafstand vind je het centrum van Bunnik met diverse horeca, winkels en supermarkten. Een ideale uitvalsbasis voor waarheen jij maar wilt.

- Fiets: met 10 minuten fietsen arriveer je op de Utrechtse Uithof met Universiteiten en Hogeschool Utrecht;
- OV: op loopafstand ligt het NS-station Bunnik waarmee je binnen 10 minuten met de trein naar Utrecht centrum en NS-station Utrecht Centraal reist;
- Auto: Pal naast het complex ligt de A12, die jou in no-time op de A-2, A-12, A-27 of A-28 brengt richting Amsterdam, Amersfoort, Utrecht of Rotterdam.

 

 

 

Vrijwaring

Aan de website van iResidence wordt uiterste zorg besteed om een ​​zo compleet, correct en actueel mogelijk aanbod aan informatie te geven. Wij streven ernaar om de website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk te houden. Onze website is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en iResidence neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

< Terug naar overzicht