Nieuws

Wonen in hartje Oudenbosch centrum

Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan hier in met vermelding van 'Interesse Wagenhoek, Oudenbosch' in het onderwerp.

 

De appartementen

De ruime appartementen bij Winkelcentrum Wagenhoek, gelegen op de eerste verdieping, zijn voorzien van een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging waar bewoners hun fiets kunnen stallen.

Er zijn verschillende type woningen, zowel studio-appartementen, twee- als driekamerappartementen en een oppervlakte van tussen de 54 en 83 m2.

 

 

Vrijwaring

Aan de website van iResidence wordt uiterste zorg besteed om een ​​zo compleet, correct en actueel mogelijk aanbod aan informatie te geven. Wij streven ernaar om de website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk te houden. Onze website is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en iResidence neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

< Terug naar overzicht