Over ons

De keuze is aan jou
Je staat volop in het leven, bent druk met je opleiding of werk en geniet van alles wat op je pad komt. Denk bijvoorbeeld aan een onvergetelijk concert. Aan een stevige wandeling in de natuur of een eindeloos goede tijd op het terras. De keuze is aan jou. Zéker wanneer je alles binnen handbereik hebt, vanuit jouw woning in de stad.

Onze woningen, jouw gemak
Bij iResidence begrijpen we waar de young professional voor gaat. Dus zijn we er voor jou met moderne appartementen, studio’s en lofts. Met woningen die door ons zijn voorzien van alle gemak en comfort. Je creëert er jouw eigen thuis, al snappen we dat je ook graag eens op een andere plek bijpraat met je bezoekers en medehuurders. Dus hebben de meeste van onze complexen een dakterras. Uiteraard gemeubileerd.

Jouw plek in de stad
Huren via iResidence betekent wonen op een ideale locatie. Parkeerplaatsen en openbaar vervoer zijn altijd in de buurt. Net als de oprit naar de snelweg, of dat ene winkelcentrum met een ruim aanbod. Wonen op zo’n locatie doe je graag voor langere tijd, ook wanneer je dat na een tijdje liever op wat meer of minder vierkante meters doet. Vandaar dat we in hetzelfde complex woonruimtes met verschillende afmetingen bieden. En jij bij ons gewoon op dezelfde locatie verhuist. Handig! 

Laat jouw woningportefeuille beheren door iResidence
Bezit jij een woningportefeuille en heb je zelf geen tijd om die te verhuren en te beheren? iResidence neemt het graag van je over. We verzorgen de verhuur, verwerken de huurincasso’s en volgen technische storingen op. We zijn er kort gezegd voor alles wat komt kijken bij het beheren van jouw woningen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Onze partners