Dit zijn wij

Bij iResidence draait alles om jou. Om jouw wensen en wooncomfort. Toch stellen we ons graag even aan je voor. Zodat jij weet met wie je te maken hebt. En wat wij voor jou doen. Wel zo persoonlijk, toch?

Bas

Bas

Servicedesk Medewerker

Voordat Bas Gösgens de overstap maakte naar iResidence vervulde hij verschillende financieel-administratieve, coördinerende en commerciële functies bij partijen in de bancaire en sociaal-maatschappelijke sector. Sinds april 2019 versterkt hij het iResidence-team als servicedesk medewerker. Bas ontfermt zich over het technische beheer van de volledige portefeuille van iResidence.

beheer@certitudo.com|+31625477512
Iris

Iris

Property Manager Residential

Ik heb gestudeerd aan de hogere Hotelschool van den Haag en deed daarna tevens een Master in Business Administration. Na mijn studie startte ik mijn carrière in het vastgoed en werkte o.a. 1,5 jaar als consultant voor CBRE. Bij Certitudo Capital treed ik per 1 februari 2021 in dienst als Property Manager voor  iResidence. Samen met mijn team ben ik daarbij verantwoordelijk voor de verhuur van de gehele woningportefeuille van iResidence.

info@iresidence.com|+31621986541
Eefje

Eefje

Property Manager Residential

Niets mis met een goede carrièreswitch, toch? Afgestudeerd als juf in het basisonderwijs maakte ik een paar jaar geleden de stap naar iResidence. Ik verzorg de huurcontracten voor huurders en ben een vertrouwd aanspreekpunt voor ze. Fijn werk, waar ik veel energie van krijg. Zéker in combinatie met badmintonnen, dat ik in de weekenden fanatiek beoefen. Ik spreek je vast snel eens!

“Wij maken van ons huis, jouw thuis!”

info@iresidence.com|+31 (0)6 25075387
Solange

Solange

Property Manager Residential

Ik had al vier jaar ervaring in de vastgoedsector toen ik in 2020 de overstap maakte naar iResidence. Samen met Eefje van Eijck en Lonie Jongejan vormen wij het aanspreekpunt voor alle huurders binnen de woningportefeuille van  iResidence. Het mooiste geschenk wat ik kan geven is mijn aandacht! 

Info@iresidence.com |+31(0)631957628
Lonie

Lonie

Property Manager Residential

Een fijne, comfortabele woning. Een plek waar jij je thuis voelt. Onmisbaar, toch? Ik werkte eerder voor een makelaar en weet hoe belangrijk het is om te wonen op een locatie die bij jou past. Dus zet ik voor jou als huurder graag dat stapje extra, waardoor mijn werk haast hobby wordt. En dat naast mijn andere hobby's, zoals een etentje buiten de deur en fotograferen. 

info@iresidence.com|+31 (0)6 15481271