Dit zijn wij

Bij iResidence draait alles om jou. Om jouw wensen en wooncomfort. Toch stellen we ons graag even aan je voor. Zodat jij weet met wie je te maken hebt. En wat wij voor jou doen. Wel zo persoonlijk, toch?

Krystle

Krystle

Commercieel Medewerker Verhuur

Kan een geboren Rotterdamse aarden in het bourgondische    ’s-Hertogenbosch? Nou en of! Ik voel me thuis in Brabant. Zoals ik dat ook doe in de sportschool, voor een uitdagende sessie CrossFit. Ik werk al bij iResidence vanaf het eerste begin. Dat maakt me tot een vertrouwd gezicht voor onze huurders, die ook bij mij terecht kunnen met al hun vragen over de huuradministratie.

“Thuis, waar liefde is en herinneringen ontstaan”.

info@iresidence.com|+31 (0)6 31957628
Eefje

Eefje

Commercieel Medewerker Verhuur

Niets mis met een goede carrièreswitch, toch? Afgestuurd als juf in het basisonderwijs maakte ik een paar jaar geleden de stap naar iResidence. Ik verzorg de huurcontracten voor huurders en ben een vertrouwd aanspreekpunt voor ze. Fijn werk, waar ik veel energie van krijg. Zéker in combinatie met badmintonnen, dat ik in de weekenden fanatiek beoefen. Ik spreek je vast snel eens!

“Wij maken van ons huis, jouw thuis!”

info@iresidence.com|+31 (0)6 25075387
Lonie

Lonie

Commercieel Medewerker Verhuur

Een fijne, comfortabele woning. Een plek waar jij je thuis voelt. Onmisbaar, toch? Ik werkte eerder voor een makelaar en weet hoe belangrijk het is om te wonen op een locatie die bij jou past. Dus zet ik voor jou als huurder graag dat stapje extra, waardoor mijn werk haast hobby wordt. En dat naast mijn andere hobby's, zoals een etentje buiten de deur en fotograferen. Ook ga ik graag op pad met m'n gezin of met vrienden.

info@iresidence.com|+31 (0)6 15481271
Vincent

Vincent

Servicedesk Medewerker

Mijn passie voor auto’s maakt me een liefhebber van techniek. Een prima basis dus, voor mijn werkzaamheden voor iResidence. Technische vragen en storingen: ik los ze allemaal even graag op. Ze noemen me hier bij iResidence het technische brein. Een mooie omschrijving, al vergeet ik heus niet waar het om draait: jou zo onbezorgd mogelijk laten wonen in een van onze woningen.

"Helping one person might not change the whole world, but it could change the world for one person"

 

info@iresidence.com|+31 (0)6 21415519