Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over cookies

Dit zijn wij

Bij iResidence draait alles om jou. Om jouw wensen en wooncomfort. Toch stellen we ons graag even aan je voor. Zodat jij weet met wie je te maken hebt. En wat wij voor jou doen. Wel zo persoonlijk, toch?

Joost

Joost

Verhuurmanager

Ik houd als echte Bosschenaar van het bourgondische leven. Van de sfeer en warmte waardoor iedereen zich thuis voelt. Ik werk al meer dan tien jaar als verhuurmanager en vastgoedbeheerder en zet mijn ervaring graag in bij iResidence. Heb je inhoudelijke vragen over je huurcontract of je woning? Of zoek je algemeen advies rondom vastgoed? Ik sta je graag te woord. Tot snel!

“Wonen is je thuis voelen. Je thuis voelen is iResidence”

info@i-residence.com|+31 (0)6 11765545
Krystle

Krystle

Commercieel Medewerker Verhuur

Kan een geboren Rotterdamse aarden in het bourgondische    ’s-Hertogenbosch? Nou en of! Ik voel me thuis in Brabant. Zoals ik dat ook doe in de sportschool, voor een uitdagende sessie CrossFit. Ik werk al bij iResidence vanaf het eerste begin. Dat maakt me tot een vertrouwd gezicht voor onze huurders, die ook bij mij terecht kunnen met al hun vragen over de huuradministratie.

“Thuis, waar liefde is en herinneringen ontstaan”

info@i-residence.com|+31 (0)6 31957628
Eefje

Eefje

Commercieel Medewerker Verhuur

Niets mis met een goede carrièreswitch, toch? Afgestuurd als juf in het basisonderwijs maakte ik een paar jaar geleden de stap naar iResidence. Ik verzorg de huurcontracten voor huurders en ben een vertrouwd aanspreekpunt voor ze. Fijn werk, waar ik veel energie van krijg. Zéker in combinatie met badmintonnen, dat ik in de weekenden fanatiek beoefen. Ik spreek je vast snel eens!

“Wij maken van ons huis, jouw thuis!”

info@i-residence.com|+31 (0)6 25075387
Celine

Celine

Commercieel Medewerker Verhuur

Ik kom uit Amsterdam, waar ik bij een grote verhuurorganisatie voor expats mijn eerste vastgoedervaring opdeed. Nederlands, Engels of Frans: ik sta iedereen even makkelijk te woord. Noem me gerust een babbelaar - maar dan wel een in de goede zin van het woord. Heb je mij aan de telefoon, dan merk je al snel dat het streven naar optimale service vooropstaat. Ik help je graag.

“Thuisvoelen is ontspannen”

info@i-residence.com |+31 (0)6 21473839
Vincent

Vincent

Servicedesk Medewerker

Mijn passie voor auto’s maakt me een liefhebber van techniek. Een prima basis dus, voor mijn werkzaamheden voor iResidence. Technische vragen en storingen: ik los ze allemaal even graag op. Ze noemen me hier bij iResidence het technische brein. Een mooie omschrijving, al vergeet ik heus niet waar het om draait: jou zo onbezorgd mogelijk laten wonen in een van onze woningen.

"Helping one person might not change the whole world, but it could change the world for one person"

 

|+31 (0)6 21415519